Din lokale ejendomsmægler i Guderup

Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå hver enkel kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret. Vi hjælper såvel sælgere som købere, når de ønsker at skifte bolig. Hvad enten det er villa, ejerlejlighed, rækkehus eller sommerhus, står vi klar til at hjælpe. Indehaver af forretningen er Ole Bredgaard.

En handlingsplan for salget
Fra start til slut får du, som køber eller sælger, hos Nybolig Guderup en erfaren og engageret mægler, der følger alle faser af din bolighandel til dørs. Vi har et godt lokalkendskab og kan på basis heraf sætte den helt rigtige pris på din bolig. Du får desuden udarbejdet din egen handlingsplan for dit boligsalg, som i detaljer beskriver forløbet og hvilke tiltag, vi mener skal til for at sælge din bolig.

Stærke samarbejdspartnere
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Du er altid velkommen i forretningen til en uforpligtende snak om boliger, boligmarkedet eller boligøkonomi.

Kontakt

Augustenborg Badminton Klub
Cookies